Известие

Collapse
No announcement yet.

Съвет относно покупка на 159

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от m1lk4 Покажи съобщение
    Благодаря за изчерпателните отговори. А има ли истински ti с 2.4 мотор, дали ще е 200 или 210 к.с.
    Също така е и доста съмнително скорошното регистрирване на автомобила и евентуалната му продажба..
    Естествено, че има .. даже тука имаме няколко колеги с такива 2.4, но всички са 210.
    Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
    Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
    Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

• Първоначално публикувано от m1lk4 Покажи съобщение
      Благодаря за изчерпателните отговори. А има ли истински ti с 2.4 мотор, дали ще е 200 или 210 к.с.
      Също така е и доста съмнително скорошното регистрирване на автомобила и евентуалната му продажба..
      Да, моята е истиснки ТИ с 200 коньов мотор и даже автомат.
      Може да се провери по вин като каква е излезнала от завода.
      За тази от обявата нещо не съм убеден, прилича ми на сбирщайн - вътре си прилича на ТИ - салона, волана, уредите са ТИ, но отвън няма прагове, огледалата не са хром, джантите не са ТИ. Трябва да се види на живо и да се провери по вин. Иначе колата не изглежда зле.
      Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
      ..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...

Comment

• http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi...6&slink=dpluzx
        Alfa Romeo GT 1.9 JTD 16V
        DUCATI Monster
        Alfa Romeo 156 2.0 TS 16V-EX

Comment

• Първоначално публикувано от d3v1l Покажи съобщение
          Тази определено е ТИ-ка, няма пактроници и ксенон, но явно някой си ги е спестил като я е поръчвал нова. Изглежда много добре, но и цената е добра.

Баси, като гледам моята мога да я пусна поне 17.... Направо се изкушавам.

Comment

• Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
            Да, моята е истиснки ТИ с 200 коньов мотор и даже автомат.
            Може да се провери по вин като каква е излезнала от завода.
            За тази от обявата нещо не съм убеден, прилича ми на сбирщайн - вътре си прилича на ТИ - салона, волана, уредите са ТИ, но отвън няма прагове, огледалата не са хром, джантите не са ТИ. Трябва да се види на живо и да се провери по вин. Иначе колата не изглежда зле.
            Ебати .. твойта не беше ли 210-ка ?!
            Явно съм се омотал тотал ..

Comment

• http://www.autoscout24.bg/objawi/alf...0%BD-287687131

ейго едно икономично ТИ

е това е добра оферта,само митото спъва работата http://www.fahrzeugnet.ch/en/auto/al...eo-159/1346310
              Last edited by xxxxx13; d.m.y г., 21:34.

Comment

• Тази първата не е Ti,но може да е хубава.
                145 1.4ТС 97г.EX,156sw2.4jtd 20V 2005 EX,
                159sw 2.2jts ti 07г. EX,147 1.9jtdm 8V 07г.EX
                159 1.9jtdm 05г.

Comment

• В България има по-добра оферта- същата ама селеспийд ...без кожен салон, ама с навигация и като гледам доста запазен волан...

И на по -ниска цена ...
                  Alfa Romeo 159 2.4 JTDm -200 алфистки коня+ 30/40/ до 50 тунинговани коня

Comment

• миналия петък в мобиле.де излезе уникално ТИ, 2,2 с абсолютно всичко на под 100 000. и за 5990 евро веднага звънах на автокъщата да разпитам и днес трябваше да летя да я купувам ама Вторник директно дошъл някой с парите и вече я няма Излизат от време на време много добри коли ама изчезват веднага.

Другото което се бях замислил е таа http://www.subito.it/auto/alfa-romeo...-159912661.htm на 7000 е даваха ама не ми се занимаваше нещо.

е таа тъпия жабар не ми я даде, давах му 4500 , а е обявил на 4000. някъв луд жена му го зарязака и разпродава всичко,на някакъв италянец я даде, още му стои обявата http://www.autoscout24.bg/objawi/alf...0%BD-287143612

Ако някой реши да си търси от чужбина кола мога да му помогна като разпитам по телефон за колата ако е в Германия или Италия.
                    Last edited by xxxxx13; d.m.y г., 23:24.

Comment

• Първоначално публикувано от xxxxx13 Покажи съобщение
                      http://www.autoscout24.bg/objawi/alf...0%BD-287687131

ейго едно икономично ТИ

е това е добра оферта,само митото спъва работата http://www.fahrzeugnet.ch/en/auto/al...eo-159/1346310
                      Не е ТИ това, само джантите са този модел.

---------- Post added at 09:59 ---------- Previous post was at 09:50 ----------

Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                      Ебати .. твойта не беше ли 210-ка ?!
                      Явно съм се омотал тотал ..
                      200 си е, производство декември 2007, първа регистрация - април 2008ма.

Comment

• Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщение
                        Тази определено е ТИ-ка, няма пактроници и ксенон, но явно някой си ги е спестил като я е поръчвал нова....
                        Между другото се убеждавам, че има първи собственици на AR, които изобщо не са в час, какво поръчват като екстри и за какво са им и понякога се получават такива недомислици. Днес гледах една, която беше с всички възможни екстри за модела, с изключение на ксенон (ако трябва да съм честен това даже е + за мен, след като вече съм го ял дървото с "евтините" оригинални крушки, така че липсата му не ме впечатли) и ASR/VDC. Oнемях, като видях тапа на мястото на бутона за изключване. Толкова 159-ки съм виждал и то с много постно оборудване, но досега не бях попадал на екземпляр с липсата му (чувал съм само, че се срещат и такива бройки), въпреки че принципно е екстра и се поръчва допълнително.
                        Alfa Romeo 159 SW, 1.9 JTDm
                        Alfa Romeo 156, 2.4 JTD
                        Ex: Alfa Romeo 159, 2.4 JTDm, Subaru Legacy 2.5i,
                        Alfa Romeo 156, 2.0TS

Comment

• Първоначално публикувано от AlfaMan Покажи съобщение
                          Между другото се убеждавам, че има първи собственици на AR, които изобщо не са в час, какво поръчват като екстри и за какво са им и понякога се получават такива недомислици. Днес гледах една, която беше с всички възможни екстри за модела, с изключение на ксенон (ако трябва да съм честен това даже е + за мен, след като вече съм го ял дървото с "евтините" оригинални крушки, така че липсата му не ме впечатли) и ASR/VDC. Oнемях, като видях тапа на мястото на бутона за изключване. Толкова 159-ки съм виждал и то с много постно оборудване, но досега не бях попадал на екземпляр с липсата му (чувал съм само, че се срещат и такива бройки), въпреки че принципно е екстра и се поръчва допълнително.
                          Моята пък беше без парктроници,което е + за мен!
                          145 1.4ТС 97г.EX,156sw2.4jtd 20V 2005 EX,
                          159sw 2.2jts ti 07г. EX,147 1.9jtdm 8V 07г.EX
                          159 1.9jtdm 05г.

Comment

• Айде

http://www.cars.bg/c1655115

Comment

• Първоначално публикувано от DiStefano Покажи съобщение
                              Според мен цената е в евро. После ще дрънна на човека.

Comment

• Може пък човека да не знае какво точно продава.Гледам е написал 1.9 ТI
                                159 1.9 jtd TI
                                156 1.8 ts 99g ex

Comment

Working...
                                X